Aflæsning og varmeregnskab skal bare være i orden

I min ejerforening er der startet en omfattende renovering. Det inkluderer begribeligvis de gængse locations som køkkenet + bad og fx ordentlige nedløbsrør. Men også omkring varmeområdet, sker tingene. Jeg har for eksempel fået opsat en forbedret energimåler inden for i boligen, hvilket gør det nemmere i forhold til varmeregnskab + aflæsning. Energimåleren, jeg fik, kaldes i fagsprog ultralydsmåler for central- og fjernvarmeanlæg. Og der er en lang række bonusser okring dette produkt. Den rummer stor nøjagtighed, foruden at denne type er lavet med adskillige tilslutningsopgaver. Måleren har kommunikation uden grænser.

På faste dage skal jeg lave en aflæsning af lejlighedens måler. Og dog, jeg er ikke sikker, idet jeg skulle dette når jeg tjekkede den tidligere model. Men personligt er jeg ikke klar over, om den nytilkomne er high tech i sådan en grad, at energiselskabet har mulighed for at gennemføre varmeaflæsningen udefra. Men, skåret ind til benet vil det være fundamentalt at man foretager en aflæsning som foreskrevet. For den skal jeg benytte til mit private varmeregnskab, foruden at derudover skal boligforeningen herudover anvende numrene, for så laver de et fælles varmeregnskab hvilket inkluderer budget over, hvilket beløb vi hver især må betale a conto til regnskabet over varme. Af denne grund er undertegnede meget henrykt for den forbedrede energimåler, idet jeg på denne måde har vished for, at der med garanti var en meget præcis aflæsning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>