Afprøv efterskole, åbent hus og andre gode aktiviteter

En dag med åbent hus kan være den allerbedste foranledning til at kigge på en given efterskole. Lige her på vores drama efterskole har vi bestemt at have åbent hus regelmæssigt. Så rumsterer der en masse omfattende refleksioner, hvorhenne du vil have et år på musik- eller teater efterskole plus hvadfor en type, du vil foretrække, behøver du ikke vente i en længere periode på at få et indtryk af efterskolen, dens lærerstab, de tre faglige linjer, værelser foruden de skønne omgivelser i Nordjylland. Og her kommer noget helt andet – Har du dyrket meget windsurfing, eller har du blot i lang tid haft en ambition om at blive god til det? Her kan du forene et år i 9. eller 10. klasse på efterskole med windsurfing.

Tager du et år i 9./ 10. klasse på vores efterskole Jylland m. Adventure som hovedfag, får du lov til at prøve kræfter med en bred vifte af kvaliteter under efterskole friluftsliv samt idræt i naturen. I tillæg har du klasseundervisning på et niveau, hvilket der er ekstremt godt, dertil får du hele 3 rejseuger mange steder i andre verdensdele i løbet af skoleåret. Samt under alle omstændigheder allervigtigst en rejse med efterskole international. Drømmer du om at blive elev på en friluftsliv efterskole, hvor på rejser er en vej til at du får erfaringer, du aldrig glemmer? På en god efterskole windsurfing er rejser en markant del af din hverdag, fordi du faktisk ikke kun kommer med på den fedeste lejrskole. Du skal dertil med som elev på to ture, og så kan du prøve dine fritidsinteresser ude i verden. Vores efterskole-dans kan du gå til som valgfag. På international efterskole er friluftsliv faktisk et ret efterspurgt fagvalg.

Har du en følelse af, at teater udgør det bedste, du gerne vil lave på efterskole. Efterskole åbent hus er et redskab til at gøre, at du bliver visere. Du kan vælge såvel en idrætsefterskole i Nordjylland eller en god musikefterskole. Egentlig vil du på vores efterskole med ridning, forene såvel idrætsefterskole som musikefterskole. Drømmer du om at sammensmelte efterskole & dans? Efterskole åbent hus er det muligt at kombinere med en god drama efterskole. Derudover har vi på denne efterskole ridning som et linjefag. Trænger du til en luftforandring i din 10.-klasse, og kan du ikke pege på, hvorvidt du vil på idrætsefterskole eller på et internationalt ophold? Tager du på international efterskole her hos os, er det muligt med både sport og det internationale. Således kan du træne talentet for dans, idet du vælger 1 år på vores efterskole. Tager du 1 år på friluftsliv efterskole – Outdoor med journalistik, skal du på gode rejser til destinationer som eksempelvis Norge og særlige ture sammen med international klasse. Således giver det dig chance for at skabe internationale relationer ift. f.eks. meget sport, journalistik eller måske Outdoor.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>