Aluprofiler er det foretrukne valg af profiler til talrige formål og brancher

De store forventninger om miljørigtige løsninger betyder, at aluprofiler , www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler, har udviklet sig til at være det udbredte valg af profiler i adskillige brancher på det seneste. Det skyldes først og fremmest, at aluminum er en type metal, der besidder en genanvendelighed i nærheden af hundrede % såvel som en række kvaliteter, som minimerer forbrug af energi. Det er endvidere muligt at skabe aluminiumsprofiler , www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler, til fordelagtige priser uafhængigt af størrelsen på profilserien.

Aluminiumsprofiler har opnået sin position som det oplagte valg af profiler indenfor adskillige brancher af flere årsager, der hver især leder tilbage til aluminiummets gode kvaliteter. De vigtigste af disse er, at aluminiumlegeringer er ekstremt lette og har relativt høje trækstyrker, der som regel er omkring det dobbelte af trækstyrken på øvrige former for profiler. Samtidig har aluprofiler en god holdbarhed samt en god kapacitet til at lede varme og elektricitet.

Som metal har aluminium en udbygget formbarhed, hvilket betyder, at man kan producere aluminiumsprofiler med et lavt energiforbrug uanset bearbejdning samt overfladebehandling. Med ekstruderingsteknikken kan man tillige sætte de ønskede samlingsfunktioner direkte ind i det individuelle aluminiumsprofil, så det bliver mere brugervenligt at montere. Alt dette gør, at det kan lade sig gøre at skræddersy aluprofilerne til at imødekomme netop dine behov.

Hvis du beslutter dig for at få produceret aluminiumsprofiler hos os, er du garanteret et resultat, der imødekommer dine forventninger. Vi sætter nemlig en ære i at anvende branchens nyeste teknologiske muligheder i forhold til udførsel af alu profiler , www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler, . Som et ekstra plus færdigproducerer vi en testudgave af dit firmas aluprofiler inden for tre til fem uger efter, at du har accepteret vores profiltegning.