Arbejde med gasfjeder, svampegummi, gummistropper, gummiplader og kantlister

I mange virksomheder anvender man ting og sager, jeg ikke kendte, før jeg begyndte mit job med det på egen hånd. Jeg undrer mig fx ikke, hvis folk jeg kender aldrig har hørt om svampegummi , https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/svampegummi, , kantlister, gummistropper , https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/gummistropper, , gasfjeder , https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre, og gummiplader.

Rigtig mange af de ting, jeg listede op er dog også hverdagsting. Eksempelvis er gummiplader smarte at have anbragt hvor man har sine fødder i Volvoen. Og en gasfjeder bruges til muligheden for at kunne hæve og sænke køkkenets barstole. Gummistropper bruger du til at holde fast i hvis du bruger bussen, så du ikke mister balancen, hvis du står op blandt andre mennesker. Du har sikkert kantlister adskillige områder i huset. Måske nær køkkenets paneler, så kanterne er pæne. Svampegummi er effektivt til at tætne for eksempel døre, vinduer og skabe. Den mest benyttede kantliste ved behov for tætning er rent faktisk svampegummi.

Nu ved du hermed lidt mere vedrørende, hvordan du uden at lægge mærke til det møder gasfjeder, kantlister, gummistropper, svampegummi og gummiplader i det daglige i din hverdag. Denne forståelse for svampegummi, gasfjeder, gummiplader, kantlister og gummistropper er langt hen af vejen fint for de flestes hverdag.