Efterskole med dans og musik

Jeg var engang på efterskole i Jylland. Det var en idrætsefterskole. En sportsefterskole har selvfølgelig alle de obligatoriske, boglige fag, men den havde samtidig adskillige fag, du selv kunne tilvælge. Siden det er en sportsefterskole, dyrkede man motion alle dage. Jeg kunne faktisk ikke få nok motion i sidste instans, så det var derfor ret gavnligt, at det ligeledes var en efterskole, hvor man kunne træne i fitnesscenter. En sports- og idrætsefterskole er gavnlig til dig, hvis du savner mere energi og har brug for at blive mere sund, frisk og rask samt glad. Mange idrætsgrene er jeg skør med, og fordi efterskolen havde adskillige sportsgrene som f.eks. håndbold + karate etc., måtte jeg lave alt det sport, som jeg gad. Det var desuden en efterskole, som havde dans, og det endte alvorligt talt med, at jeg blev ret glad for dans. En sådan efterskole er nyttig for dig, såfremt du vil lave forskellige slags idrætsgrene, og såfremt du godt kan lide sport samt at have det sjovt med dine venner og veninder.

Da skolen tilmed var en efterskole, som havde musik, lærte jeg at spille på mange instrumenter, hvilket var meget spændende. Samtidig blev jeg oplært i at designe og sy tøj, da det nemlig også var en designefterskole. Efterskoler som disse vil være velvalgte for dig, såfremt du godt kan lide at beskæftige dig med mange aktiviteter, måske noget du ej har lavet tidligere hen, og såfremt du vil hygge dig i selskab med vennerne/veninderne. Jeg vil gerne lige nævne det, som jeg var gladest for ved min skole. Efterskolen var en efterskole, der havde faget friluftsliv. Vi lavede derfor flere forskellige aktiviteter udendørs, der indimellem godt kunne være en udfordring, men fedt! F.eks. prøvede jeg at klatre, sejle i kajak og bo i ”den farlige natur.” En sådan efterskole vil være meningsfuld for dig, såfremt du er virkelig glad for at give dig selv udfordringer. Oplevelserne inden for faget friluftsliv gjorde fællesskabet på skolen en hel del bedre.

Er du på udkig efter en efterskole? En efterskole har en masse at byde på. Året på efterskolen var den dejligste periode i mit liv. Min mening er, at du skal starte på en efterskole, hvis noget af det, du har læst her, har været som noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>