En altan udgør et gode på et utal af måder

Da jeg boede hjemme, var der uden undtagelse en lækker altan i ejerforeningens lejligheder. Vi har en bred vifte af gode facts at fortælle i relation til kvalitets altaner, da de genererer en lang række aktiver. Glasåbningen ud mod kvalitets altanen giver grundlag for som det første, at der kommer et større lysindfald i stuen eller soveværelset. For ellers kan mindre lejligheder på en måde have en hældning til at fremstå alt for mørke. Og så – i løbet af vinteren er det nemt at tage de ca. 10 lange skridt ud af altandøren og på ens private altan af alle ejendommens altaner og derpå mærke på egen krop, hvor meget beklædningsgenstande, én er tvunget til at tage på. Denne feature kan man selvsagt benytte også om sommeren. Først og fremmest er altaner selvfølgelig super nice i sommertid, idet man her kan boltre sig med de bedste sommerfester, plus at da jeg var en lille purk havde min far sat en mindre minisandkasse ude på vores altan. Mine forældre virkede sådan set en grad mere solbrændt i forhold til øvrige personer, hvilket er forventeligt, at familier med tilbyggede sydvendte altaner har et grundlag for at få lidt mere uv-lys i forhold til de folk, der ej har en altan. Familier som her have, vil blive klart mest chokoladebrune.

Da jeg selv har været vænnet til altaner, har det i den grad været ulideligt at avære bosiddende helt uden altaner i ejendommen i løbet af de senere år, hvor jeg var flyttet til min egen adresse. Jeg følte mig derfor rigtig jublende, dengang jeg så brevet fra bestyrelsen for nyligt. Herved oplyste de, at der skal konstrueres en praktisk altan til hver eneste lejlighed i ejendommen. Jeg har savnet en altan altid, så det er virkelig skønt at blive ejer af en altan udenfor. Den fremtidige altan skal bygges akkurat ud for min pladsbegrænsede stue, så det er jo helt perfekt. Det forlænger oprigtigt min stue med en rum ude i solen, som der er virkelig brug for. Så kan jeg gå ud i friheden på min altan i lige linje fra min gode stue. Eftersom jeg bor helt oppe bliver det sådan en stor landvinding. Det er som beskrevet ovenfor dermed jeg ikke kan juble for meget samt besynge det praktiske ved altaner sufficient.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>