En del lækkert tilbehør så som sminke

Om fem dage skal mine vidunderlige døtre til udklædningsdag i børnehaven, så de har spurgt mig, om jeg vil lave kostumer til dem & erhverve teatersminke. Jeg er rigtig stresset for tiden, men hvilken en moder vil sige nej til at lave sine pigers kostumer? Dermed tog jeg på hovedgaden i går, i starten i kostumebutikken, fordi jeg skulle hente rekvisitter, og derefter i stof- & materialebutikken. De havde adskillige nyttige ting og sager som fx teatersminke. Bare så jeg kunne få inspiration begyndte jeg med at se på kostumer. Butikken havde kostumer i stor stil, og mange af dem var sjove. Jeg overvejede oprigtigt talt at købe nogle, men jeg har jo givet mine små døtre mit ord på, at jeg nok skal lave dem selv. Derefter gik jeg hen for at se på sminke, og ligeledes her havde de temmelig mange produkter. Jeg købte teatersminke til ca. 200 dkr., til gengæld tror jeg, at pigerne vil blive rigtig begejstrede for det.

Da jeg havde valgt stof, som jeg kunne anvende til kostumerne, tog jeg hjem for at begynde på at sy tøsernes kostumer. De var ellevilde, idet de opdagede, at de skulle være prinsesser. Jeg glæder mig til at få pigerne at se i kostumerne, når de er færdige. Jeg lovede desuden tøserne at komme over i børnehaven, når de skal være klædt ud. Dermed vil jeg også lige kunne ”prale” med, at jeg har fremstillet prinsessekostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>