En sportsefterskole/idrætsefterskole og efterskole: fitness giver dig motion og livsglæde

Kunne det ikke være sjovt at starte på en efterskole: Midtjylland? Der gik jeg sidste år, jeg synes, at det har været den dejligste oplevelse nogensinde! En efterskole i Midtjylland har meget at byde på. Den skole, som jeg gik på, var det, man kalder en idræts- og sportsefterskole, med dette menes en efterskole – fitness plus en skole med en masse former for sportsgrene. Det var f.eks. en efterskole – boksning + fodbold etc. Desuden var det en efterskole med musik og dans plus en efterskole med design. Det, som jeg bedst kunne lide, var, at det var en efterskole: adventure.

Min efterskole, Midtjylland havde mange fordele, og disse vil jeg godt forklare mere om. Skolen havde naturligvis alle de pligtskyldige, boglige fag, men den havde tilmed en masse tilvalgsfag. Fordi det var en idræts-/sportsefterskole, gjorde man motion næsten hver dag. I sidste instans kunne jeg simpelthen ikke gøre tilstrækkeligt med motion, så det var jo dermed ret nyttigt, at det derudover var en efterskole; fitness. En sportsefterskole/idrætsefterskole og efterskole: fitness vil være belejlig til dig, såfremt du gerne vil have mere energi og godt vil blive mere sund, frisk og ikke mindst glad.

Alt sport er jeg skør med, og eftersom det var en efterskole – fodbold, en efterskole med basketball samt efterskole med boksning m.fl., måtte jeg dyrke så meget sport, som jeg ville. Det var også en efterskole med dans, og i virkeligheden endte det med, at jeg blev temmelig henrykt over at danse. En efterskole: fodbold, efterskole: basketball, en efterskole – boksning plus en efterskole: dans er passende for dig, hvis du har brug for at lave nogle forskellige slags sportsgrene, og såfremt du virkelig godt kan lide sport og at have det morsomt med vennerne/veninderne.

På min skole lærte jeg at spille på en masse instrumenter som for eksempel klaver, fordi det samtidig var en efterskole – musik, hvilket var rigtig interessant. Jeg blev tilmed oplært i at designe tøj samt sy det, fordi det nemlig var en efterskole; design. En efterskole – design og musik vil være rigtig til dig, såfremt du virkelig godt kan lide at lave en masse aktiviteter, måske en aktivitet du ej har lavet forinden, samt såfremt du vil hygge dig med vennerne/veninderne.

Nu til det, jeg allerbedst kunne lide ved min skole. Efterskolen var en efterskole; adventure. Vi lavede en masse forskellige aktiviteter udendørs, der nu og da var en udfordring, men så sejt! Fx prøvede jeg at klatre, sejle i den store flod samt leve uden for i et telt. En efterskole – adventure er god til dig, hvis du er rigtig henrykt for at udfordre dig selv. Oplevelserne inden for adventure gjorde fællesskabet på skolen meget bedre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>