Er du på udkig efter de ideelle mødefaciliteter til dit kursus i København?

Skal du holde et kursus ved Storkøbenhavn, og er du på jagt efter nogle inspirerende mødefaciliteter? Med årtiers virke i kursusbranchen råder vi over erfaringen til at være rammerne for alt fra afdelingsmøder til konferencer. Som følge heraf vil vi gerne vide så meget som muligt, om dit arrangement, så vores medarbejdere er klar over hvad du forventer af os og vores konferencelokaler. Vi bruger denne viden til at hjælpe dig med at vælge de mest perfekte mødefaciliteter, som alle er som skabt til at fungere som en unik ramme for et inspirerende miljø for din konference København.

Der er et frit udsyn til de smukke træer i den store slotspark, der hører til stedet fra alle vores mødefaciliteter, der ydermere kan beskrives som indbydende med en funktionel og smart indretning. Her på konferencecentret er samtlige konferencelokaler også indrettet med alt det udstyr, som du som kursusleder eller lignende skal bruge under et kursus. De forskellige hjælpemidler omspænder f.eks. anlæg til afspilning af DVD, video eller lyd, whiteboards, stativer med flipovers, PC’er, lynhurtig internetforbindelse samt LCD projektor. Hvert eneste hjælpemiddel er som en selvfølge i perfekt stand.

Det er muligt for dine kursusdeltagere at samle kræfterne i løbet af dagen ved at tage en forfriskning, der hele tiden står klar i form af bufetter hist og pist tæt på mødefaciliteterne her på centret, såfremt du bruger vores konferencelokaler til dit kursus København. Ydermere har du mulighed for at bestille en velsmagende frokost- og morgenbuffet foruden en gourmetmiddag af friske fødevarer, som for det meste er økologiske. Kokkene kan naturligvis også tilberede specialkost i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. blandt dine mødedeltagere, efter aftale.

Tid og rum til at slappe af er af stor betydning ved et møde. Af den grund har vi skabt et lokale til afslapning her på kursuscentret, hvor det er muligt at bruge en massagestol eller oven i købet få nogle høretelefoner på og koble af til afslappende toner. Har man behov for at komme ud i den friske luft, er det også en mulighed at medbringe en af vores ipods, som er blevet fyldt op med forskellige slags afstressningsmusik, og tage en spadseretur i den private slotspark, der hører til centret. Der er derfor en lang række gode grunde til at vælge vores konferencecenter, såfremt du er på udkig efter de bedste mødelokaler København til din workshop.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>