Er du på udkig efter nogle mødelokaler med eget gourmetkøkken?

Planlægger du et kursus i nærheden af København og omegn, og søger du nogle skønne mødefaciliteter? Som en følge af årevis baggrund som kursusudbyder råder vi over erfaringen til at sikre en gnidningsfri afholdelse af hvad som helst lige fra møder til workshops. Som følge heraf spørger vores ansatte altid ind til dit arrangement, så medarbejderne her på stedet er klar over hvad dine krav og forventninger til personalet og vores mødelokaler. Svarene anvender vi til at sikre, at du får de rette mødelokaler, der hver især er indrettet til at skabe kulissen for et inspirationsrigt miljø for dit møde i København.

Vil du give kursisterne på dit kursus chancen for at koble af? Vi har som følge heraf lavet et stillerum, hvor kursusdeltagerne har chancen for at koble helt af massagestolene og måske sidde med høretelefoner og koble af til afslappende toner. Har man brug for at komme ud i den friske luft, er det også muligt at medbringe en ipod, der er fyldt med afstressningsmusik, og gå en tur i vores helt eget parkanlæg. Der er dermed mange plusser ved at tjekke vores kursuscenter ud, når du prøver at finde frem til nogle optimale mødelokaler København til en workshop.

Hvis du bruger vores kursuslokaler, er det for eksempel muligt for dine konferencedeltagere at få et hurtigt energiboost mellem oplæggene ved at tage nogle af forfriskningerne, der hele tiden står klar på små buffeter hist og pist tæt på konferencelokalerne. Ydermere har du mulighed for at bestille en velsmagende buffetopstilling til morgen og frokost og ikke mindst en gourmetmiddag af friske råvarer, som i så vid udstrækning, det er muligt, er økologiske. Gourmetkøkkenet kan selvfølgelig tillige anrette specialdiæt til allergikere, vegetarer og lignende efter forudgående aftale.

Derudover er der en fri udsigt til de grønne omgivelser i den omkringliggende park fra alle mødefaciliteter, som ydermere kan beskrives som lyse med en pæn indretning. Derudover er vores konferencelokaler her på konferencecentret indrettet med alt det udstyr, som man som arrangør har brug for ifm. et fagligt arrangement af enhver art for at give dig som arrangør de bedste vilkår. Selve udstyret iberegner for eksempel state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, whiteboard tavler, flipover, computere, lynhurtig internetforbindelse samt LCD projektor. Alt er selvfølgelig i perfekt kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>