Få en optimal behandling mod sklerose med Interferon Beta fra Merck Serono

E cigaretbranchen vokser hastigt, og det lader ikke til, at udviklingen vil ophøre i den nære fremtid. Mange eks-rygere er nemlig i dag gået over til e cigaretter, og man regner med, at mange flere endnu vil gøre det samme, efterhånden som flere og flere cigaretrygere bliver gjort bekendt med de mange plusserved e cigaretter.

Det har dog også betydet, at mange forskellige virksomheder skyder op for at få en bid af kagen. Nogle af mest succesfulde producenter af e cigaretter er CE4 og Ego-t, men hvad skyldes det i grunden?

Ved lige netop Ego-t, er der især én ting, som tiltrækker sig opmærksomhed – nemlig det, at Ego-t e cigaretter, der ikke kommer med en filler, da rygevæsken fyldes direkte i den hertil egnede patron. Dette er medvirkende til den kendsgerning, at Ego-t hører til verdens bedst sælgende e cigaretter. E cigaretten fra Ego-t indeholder endvidere en meget kraftig strømenhed, der laver en tyk damp, der har en konsistens, der minder meget om almindelig cigaretrøg.

Ego-t sættes som regel sammen med en CE4-drip tip, der bl.a. har den egenskab, at de produceres i et stort sortiment af varierende farver. Dette vil sige, at du kan vælge sætte et unikt præg på e cigaretten ved at købe et CE4 mundstykke i din foretrukne farve. For dig, som gerne vil udskifte din smøg med en e cigaret, er Ego-t og CE4 derfor det oplagte valg!