Fastelavnskostumer er nemme at købe eller sy

Jeg vil skrive lidt forskelligt ift. mine oplevelser med at lave et kostume. Regelmæssigt gælder det om at skaffe de bedste fastelavnskostumer foruden nu dertil et kostume som egner sig til sidste skoledag. For jeg har – som nogen måske ved, en dreng, som går i 10. kl. samt to tøser, der er efternølere. Indrømmet, jeg har i en lang række år købt mig fra professionelt lavede kostumer til fastelavn til de små, men nu ville jeg kaste mig ud i at sy fastelavnskostumerne på egen hånd.

Jeg kørte hjem og gik i gang med at sy pigernes fastelavnskostumer, efter jeg havde været inde i stofforretningen og købt noget brugbart. De var jublende, idet de regnede ud, at de skulle være prinsesser. Jeg glæder mig til at få tøserne at se i kostumerne, når de er lavet færdige. Jeg har desuden lovet tøserne at tage med dem ned i børnehaven, idet de skal have kostumerne på. Og så vil jeg også lige kunne blære mig med, at det er mig, der har produceret hver deres kostume til fastelavn.

Den ældste vil som nævnt selvfølgelig have noget fedt til sin sidste skoledag, og det er selvfølgelig en begivenhed, han har haft nedtælling til i rigtig lang tid. Der er endnu fin tid til, men vi er startet på at behandle, hvilket kostume han kunne tænke sig. Min søn kan ikke lide hjemmesyede kostumer, og derfor har vi udvalgt en fed online butik, hvor det er muligt at finde det ideelle kostume til det, du ønsker, altså legeledes sidste skoledag i folkeskolen. Derfor mener jeg faktisk, at det ender med, at han blot køber et kostume fra denne side, og derved bliver resultatet virkelig cool til sidste skoledag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>