Flotte kviste giver rummet smukt lysindfald

Trænger du til flere kvadratmeter foruden et stilfuldt design i din murermestervilla eller lejlighed? Gode kviste er et oplagt valg til at forhøje kvaliteten ved en bolig og give mere positiv sfære i en stue med skråvægge. Vi ligger inde med års erfaring når det gælder tag-kviste, hvoraf alle er målrettede det enkelte hus byggestil, hvad enten der er tale om nye huse eller måske forbedringer. I så fald at vi konstruerer kviste til lad os sige murermestervillaer, vægter vi, at det hele skal gå op i en højere enhed. For så vidt gælder konstruktionen, designet, alle materialerne og håndværkernes gode udførelse.

Kviste giver mange fortrin som bl.a. et smukt indfald af lys til huset, en større mængde plads foruden mere kvadratmål med større højde i rummet. Det enkelte rum vil uundgåeligt fremtone mægtigere, og det er lettere at regulere med indbo, eftersom det er meget nemmere at installere en gyngestol, en sovesofa eller fx en pult langs med væggen. Dermed vil man kunne have både en hjørnesofa og flere andre slags møbler i et værelse som har en kvist. Tit ser man kviste i skønne soveværelser øverst oppe i en bolig, og kan man tænke på noget mere skønt end at starte dagen til et fantastisk lysindfald eller se solnedgangens varme lys stråle ind i værelset.

Gode kviste er som oftest designet i bøgetræ, dog laver vi altid vores kviste, så de svarer til den respektive villa. Træ-kviste er ligetil at påsætte huse af vores kompetente fagfolk, plus at der er 100 % garanti for godt håndværk. Du får værdi for alle dine penge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>