Hård kamp at vælge det korrekte hundefoder

Mig, hustruen samt børnene fik sidste år en lille ny hvalp, af den årsag at min families og min forrige hund døde. Lige siden dag ét har vi elsket vores nye hund, men dog har det også været udfordrende at leve sammen med en ny hund. Ikke mindst måtte min familie og jeg tage imod et nyt familiemedlem. Samtidig skulle hunden og jeg gennemføre det benhårde træningsprogram. Midler til hunde er jo også betydningsfuldt, blandt andet hundefoder, så dog sluttede det ikke nu. Eksempelvis var det en lang kamp at finde frem til noget passende hundefoder til den nye hund.

Den kost, som vores forhenværende labrador fik, udfyldte overhovedet ikke dens næringsmæssige behov. Den var altid sulten, og den før så skinnende pels blev glansløs. De store problemer med at vælge et optimalt hundefoder, endte med at give mig grå hår.

Efter lang tid, hvor jeg havde afprøvet et væld af forskellige hundefoder varianter, stødte vi heldigvis på et hundefoder til hvalpe og unghunde, som med det samme fungerede optimalt. Som ved et trylleslag var den aspirerende politihund hele tiden frisk på udfordringer ved træningen og , når vi var hjemme eller ude på en hyggetur. Som et ekstra plus blev hundens pels ekstremt skinnende. Uden større dikkedarer kom den store hvalp op på mærkerne ekstremt hurtigt. Alene pga. det særlige foder for hunde i alderen 4 uger til 12 måneder, som jeg stødte på på et website.

Nu er vores labrador blevet de første tolv måneder. Af den årsag har jeg købt et særligt hundefoder fra samme producent. Desuden har vi købt enkelte godbidder og kostsupplementer fra webshoppen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>