Hjælp os med tips til et kanoudlejningssted med favorable familieture

I forbindelse med planlægning af sommerferien er jagten gået ind på et ordentligt sted med kanoudlejning nær Gudenåen. Jeg tænker tillige, at et kanoudlejningssted omkring Tørring eller Fladbro er nogenlunde lige så godt. Nu er det nemlig efterhånden mange år siden, at jeg sidste gang tog afsted på kanotur Gudenåen. I årene, der er gået, har jeg fået en mellemlang uddannelse såvel som et velbetalt arbejde og en fantastisk husbond. For et par år siden fødte jeg tillige vores dejlige barn, der nu faktisk er så stor, at jeg var gået i gang med at spekulere over, om tiden var inde til tage kæreste og barn med af sted på kanotur på Gudenåen. For nogle dage siden blev beslutningen taget over et enkelt glas rødvin eller to med min mand efter barnet var faldet i søvn. Inden vores lille familie kan drage afsted mangler vi blot at lokalisere et kanoudlejning sted, der er billigt og godt.

Som barn var mine forældre, søskende og jeg på kanotur ved Gudenåen i sommerferien hvert år. I ungdomsårene var jeg også af sted på kanotur med folkeskolen. Det, som jeg kan huske, fra samtlige af min barndoms og ungdoms kanoferier ved Silkeborgsøerne er de adskillige minder om en sommerferie propfuld af fællesskab og fysiske udfordringer i den idylliske jyske natur. Fra dagene i vores kanoer på de mange søer ved Tørring og Silkeborg eller i Gudenåen og de hyggelige aftentimer ved teltene langs bredden. Jeg kan ydermere den dag i dag erindre den særlige følelse, da jeg for allerførste gang fik chancen for selv at styre en kano på Gudenåen. Det er som følge deraf, at det er lige præcis dette sted, at min mand og jeg er på udkig efter et professionelt sted med kanoudlejning på nuværende tidspunkt.

Ligger du inde med et fantastisk link til et sted med kanoudlejning omkring Gudenåen samt Tørring, så skriv en kommentar nedenfor, så jeg kan skabe dugfriske ferieminder fra kanoture som jeg kan dele med min husbond og mit barn. Det må også så vidt muligt gerne være et kajak- og kanoudlejning sted, der reklamerer med tilbud på kanoferier langs Gudenåen specielt til familier med små børn.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>