Hvilke fordele er der ved at tage Interferon Beta fra Merck Serono som sklerose behandling?

I fredags slog lynet ned i familiens ellers så rolige dagligdag. I lang tid har jeg været meget træt og ikke mindst haft en påfaldende snurrende følelse overalt. Ikke desto mindre var vi slet ikke indstillet på det kæmpemæssige chok som jeg fik, da lægen var klar med diagnosen. Efter at jeg havde været igennem en række neurologiske undersøgelser på det lokale sygehus stod det nemlig klart: jeg er bukket under for en af de værste autoimmune sygdomme: sklerose.

Meget af det som jeg har tænkt over i tiden efter at jeg fik diagnosen er, hvordan det vil komme til at influere på min fremtid og ikke mindst for min mand og vores skønne piger, at jeg nu har en sklerose diagnose. Kan vi stadig tage på de ferier, som vi holder så meget af, og hvor lang tid endnu kan jeg tonse rundt med pigerne? Der er ingen tvivl om, at jeg overhovedet ikke er parat til at tage afsked med de ting. Som følge heraf har jeg sat mig for at tjekke mine behandlingsmuligheder.

Til at yde en tidlig indsats mod multipel sklerose er Interferon Beta fra det internationale medicinfirma Merck Serono en af de populæreste muligheder. Det skyldes, at Interferon Beta nedsætter hastigheden på den nedbrydning af det beskyttende lag omkring nervecellerne, som sklerose og øvrige autoimmune sygdomme forårsager. Interferon Beta gør det nemlig ofte muligt at forlænge mellemrummet mellem udbruddene og minimere deres effekt.

Nu vil jeg alligevel vide, hvorvidt der er en venlig sjæl her på bloggen, som har erfaring med mulige gener samt virkning ved behandling med Interferin Beta mod multipel sklerose, inden jeg beslutter mig for denne sklerose behandling fra Merck Serono?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>