Jeg kan kun rekommandere en idrætsefterskole

For to år siden gik jeg på efterskole i Nordjylland; det har været den bedste periode i mit liv. Søger du en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har en masse at byde på. Min skole var en såkaldt idrætsefterskole, det betyder en efterskole med fitness plus en skole, der kunne tilbyde alle mulige forskellige slags sportsgrene. Det var eksempelvis en efterskole med boksning + fodbold et cetera. Det var desuden en efterskole – musik og en efterskole – design. Nu vil jeg gerne tale mere om min efterskoles privilegier, og min idrætsefterskole i Jylland havde mange af disse. Efterskolen havde naturligvis de obligatoriske, boglige fag, men den havde samtidig alle mulige valgfag. På min skole lærte jeg at spille adskillige instrumenter, fordi det desuden var en efterskole: musik, hvilket var virkelig interessant. Desuden lærte jeg at designe og sy tøj, for det var nemlig en efterskole: design. En efterskole med musik plus design er tilpas til dig, såfremt du meget godt kan lide at bruge din tid på adskillige forskellige aktiviteter, måske noget du ej har lavet førhen, og såfremt du har lyst til at hygge dig med dine venner/veninder. Eftersom det jo var en idrætsefterskole, motionerede man næsten alle dage. Til slut kunne jeg faktisk ikke gøre tilstrækkeligt med motion, og det var dermed yderst skønt, at det samtidig var en efterskole, der havde fitness. En idrætsefterskole er nyttig til dig, hvis du godt vil have mere energi og godt kunne tænke dig at blive mere frisk, sund og samtidig glad. Start på en efterskole med musik, design plus sportsgrene! Det er bare et godt råd.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>