Kostumer & masker til de to dejlige tøser

Om nogle dage skal de to smukke piger til udklædning i deres børnehave, og de ville gerne have, at jeg laver de kostumer, som de skal have på. Jeg har ret travlt lige for tiden, men hvilken mor siger nej til at lave sine små pigers kostumer? Derfor tog jeg på gågaden i forgårs, i begyndelsen i kostumebutikken, for jeg skulle hente nogle rekvisitter, og så i stof- & materialebutikken. Der var en stor del nyttige ting og sager; masker, hatte, parykker og sminke, m.m.

Til at starte med gloede jeg på kostumer, bare så jeg kunne få inspiration. Shoppen havde kostumer i massevis, og mange af dem var interessante. Jeg spekulerede i virkeligheden på, om jeg skulle spendere penge på nogle, men jeg har jo som sagt lovet mine små piger, at jeg selv vil lave kostumerne. Efterfølgende gik jeg videre til parykker og masker, og også her havde de et bredt udvalg. Til slut købte jeg to masker, med henholdsvis en kat & en mus samt noget à la parykker med tilhørende ører på.

Jeg kørte hjem og begyndte på at sy tøsernes kostumer, efter jeg havde valgt stof, jeg kunne bruge til kostumerne. De var glade, idet de blev opmærksomme på, at de skulle klædes ud som kat + mus. Naturligvis skulle lillesøster være en mus, og storesøster katten. Jeg kan ikke vente med at få dem at se i de kostumer, jeg laver, når de er lavet færdige. Jeg har faktisk lovet tøserne at komme over i børnehaven, når de skal være klædt ud. Tillige kan jeg også lige prale af, at det er mig, der har fremstillet kostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>