Kvartsvingstrapper og halvsvings repos trapper er perfekte til at tildele boligen arkitektonisk og/eller skulpturel værdi

Er du på udkig efter de bedste indendørs trapper, fx ligeløbstrapper, kvartsvingstrapper eller halvsvings repos trapper? Glimrende indendørs trapper kan højne hjemmets interiør, eftersom trapper kan have en ret dekorativ evne. Særligt trapperne formet med kvarte samt halve drej, da vi er i stand til at producere dem i imponerende strukturer, som skænker boligen ekstra charme. Desuden ser man helt ægte et betagende spil i træets årer, som sekunderer trappens flotte effekt. Totalitet i boligen kan man få ved at tage en type træ til indendørs trapper, som passer til gulvet & eksempelvis træbordpladerne. Hermed vil en nybygget trappe ikke blot sammendrage 2 etager, men dertil skabe design foruden indretning i hjemmet.

Vær obs på at vælge indendørs trapper i det rigtige stildesign foruden god kvalitet. Idet vi altid laver trapper i vores eget værksted, sikrer vi til enhver tid en høj trappekvalitet samt de mest konkurrencedygtige trappe priser i branchen. Når du skal vælge den træsort, de nye indendørs trapper skal tilvirkes i, tilbyder vi dig adskillige muligheder, da vi arbejder i utallige træsorter. Som følge deraf får du hos os et godt udgangspunkt for at skabe stilmæssig kontinuitet i din bolig, idet du får chancen for at vælge trappens materiale og udforming ud fra eksempelvis gulvet, bordplader såvel som den boligstil, du selv holder af.

Alle vores trappe priser bliver fastsat på baggrund af hvad for en slags trappe, dig og din kæreste ønsker. Vores dygtige medarbejdere udfører eksempelvis ligeløbs trapper, kvartsvingstrapper og trapper med et knæk på 180 grader. Som udgangspunkt er ligeløbstrapper en enkel form for trappe, der har et stilfuldt look og en praktisk udformning. Idet trappen løber i lige linje, har samtlige trappetrin den samme størrelse. Kvartsvings- og halvssvings repos trapper er perfekte til at tilføre et hus værdi af skulpturel karakter. Desforuden kan vores medarbejdere med kvartspringstrapper og halvsvings repos trapper imødekomme større og mindre rumlige udfordringer i forhold til vinkler såvel som pladsmangel ved at dreje enhver trappetype, så trappeforløbet matcher den enkelte bolig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>