Med et trailerkørekort får du betydelige muligheder

Jeg har meget at fortælle jer når det gælder trailerkørekort. Der findes væsentlige bestemmelser i relation til trailerkørekort. Bestemmelserne for trailerkørekort drejer sig om varevogne og personbiler med en legal vægt alt i alt hen til tretusindfemhundrede kg, i sammenspænd m. trailere og andet påhæng som har en legal totalvægt på mere end syvhundredeog halvtreds kilogram. Forudsat at man har taget et ordinært førerbevis, er det tilladt at bevæge dig med en trailer-bil som har en samlet vægt overstigende syvhundredeoghalvtreds kg. Man kan nævne en en lang række af gavnlige egenskaber ved at eje et rigtigt trailerkørekort. Det er enkelt at sætte en ekstra tung trailer på krogen på bilen, hvorefter man ikke behøver køre flere gange til genbrugspladsen, som ellers med den helt almindelige og ret lille trailer. Man kan blive afholdt blandt familie og venner, når man har rigtigt kørekort som gør det lovligt at køre med en omfangsrig påhængsvogn. Eksempelvis hvis venner står midt i en flytning, kan man nøjes med kun at køer en gang. Ydermere kan man køre bil med en gigantisk campingvogn, idet man skal køre på campingferie. Alt i alt er der faktisk rigtig mange privilegier.

Savner du et trailerkørekort på grund af jobbet, eller er det nærmere på hobbyplan? Du kan have en bred vifte af varierende bevæggrunde for at færdes med trailer eller en eller anden slags påhæng. Omkring behovet i fritiden kunne anhængertypen f.eks. være en hestetrailer, man har behov for at kunne transportere. For så må du køre med hestetrailer. Hvis vægten alt i alt for både bil og trailer er over 350000 gram, er det påkrævet, med et særligt kørekort – også kaldet et såkaldt b/e kørekort eller et trailerkørekort. Det er egentlig vigtigt med erfaring i at køre med en tung anhænger. Man skal lære lige bakning samt om hjørner med hestetrailere efter bilen. Det får du træning i i køretimerne og til dels med teori inkluderet i et trailerkørekort. Er det evt. praktisk i dit tilfælde at køre med en speciel trailer? Så er det bare med at finde en seriøs køreskole og komme i gang med at tage et trailerkørekort. Dermed kan man i tilgift bl.a. udvide dit firma, når du f.eks. er et sted, hvor stor anhængertræk er en del af arbejdsdagen, eller måske du kan begejstre kollegaer og den nærmeste familie hvis der er brug for det.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>