Min (arbejdets) kaffeautomat er betydningsfuld

Jeg sidder foran en computer dagen lang, og jeg arbejder på en avis. Jeg elsker mit job, men så når jeg får fri, der skal jeg hjem til det andet job – nemlig mine tre børn. Jeg ejer et flot hjem med min ægtemand samt vores tre smukke børn på 3, 6 og 8 år. Jeg elsker min familie helt op til månen, men det er hårdt at tage sig af både mit arbejde samt børnene. Og så sover jeg ikke så godt om natten, for min mindste søn græder en hel del, og jeg må vågne op og få ham til falde i søvn. Dette betyder, at jeg hele tiden er søvnig når jeg er på arbejdet, men til alt held er der en kaffeautomat, og den kan jeg ikke være foruden.

Det, jeg begynder med at gøre, når jeg kommer på job, er, at løbe hen til kaffeautomaten og lave mig en god kop kaffe. Vi har haft mange kaffeautomater i løbet af årene, men ikke alle har været lige gode. Arbejdets nye kaffeautomat er uden tvivl den bedste vi har ejet, og hermed vil jeg nu sige, at en deliciøs kop kaffe altså kun kommer af en god kaffeautomat ligesom den, vi har nu.

Koffein i kaffen gør, at jeg bliver ved med at være vågen, men jeg holder virkelig også af smagen i en lækker kop kaffe. Jeg indtager tre kopper, hver dag jeg er på arbejdet, men hver gang jeg er derhjemme, har jeg simpelthen ikke tid til at gøre det. Jeg ærgrer mig faktisk talt meget, så dermed vil jeg gerne slubre en kop kaffe, når jeg kommer hjem og måske om aftenen. Nu har jeg i overvejelserne at købe den kaffeautomat, som vi har henne på mit arbejde.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>