Mine råd om bestilling af biologi-, fysik- og sløjd produkter

ved fysik + sløjd rummene på vores uddannelsesinstitution er det mit ansvar med diverse indkøb. Altid er det uhyre vigtigt at skaffe noget godt udstyr til biologi og sløjd, fordi i modsat fald kan vi ikke få et acceptabelt fagniveau i undervisningen. Eksempelvis må man i sløjd have lyddæmpende udstyr plus mere andet sikkerhedsudstyr, fordi timerne kan nemt være meget larmende, idet alle skal bore. Det er i det hele taget nødvendigt med gedigent udstyr. Idet det gælder fysik, er fordringen til sikkerheden mindst lige så store, og af denne grund køber jeg hele tiden nok beskyttelsesudstyr. Derudover kan alle få sjovt udstyr som f.eks. anatomiske modeller.

Det er virkelig vigtigt at finde en sikker leverandør, hvis altså man som jeg er ansvarlig for materialer til skolens faglokaler. Jeg benytter en online shop, og denne butik er jeg rigtig begejstret for. På denne måde har jeg altid mulighed for hurtigt at købe andre ting, såfremt klasserne er sluppet op for noget i f.eks. sløjd eller fysik. Det er altid enkelt at klikke sig ind og handle, og dernæst får man næste dag alt til adressen. Det har desuden det plus, at efter en virkelig fortravlet skoledag, er blot at sidde i privaten og i ro og mag købe alt, vi skal have fyldt op. Tit er det solcellebyggesæt til temauger i fysik og måske en afstandsmåler med laserpegepind, hvilket vi tit er tørlagt for. For vedvarende energiforsyning er særdeles aktuelt. Når vi taler sløjd er det som regel træbænke samt arbejdsmaterialer, der er et problem. Til undervisningen i biologi synes jeg, det er anatomiske modeller. Jeg er egentlig endt med at være meget mere glad for arbejdet i forbindelse med den ovenfor beskrevne, interessante materialeansvarsrolle.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>