Næste move som ledig: Jeg har registreret mig i et vikarbureau Herning, hvor vi bor.

Nu har jeg været jobsøgende i godt et år, og jeg må gøre noget andet. Som følge af dette har jeg kontaktet vikarbureau Herning {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81}. Jeg er uddannet inden for arkitektur, men der er hård konkurrence, og jeg har ikke ret meget erfaring. Så jobs via et vikarbureau er måske vejen til, at jeg får mig arbejde på cv’et og endvidere har arbejde at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig en luksus ikke at skulle op fra dynen på regnvejrsmorgener, men jeg savner faktisk at komme ud og udføre mit job.

Min dejlige veninde er tilmeldt hos Vikarbureau Holstebro {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81}, og har forinden været ansat via Vikarbureau Horsens {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81}. Hun har har berettet for mig, at hun jævnligt kom ud på steder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Jeg synes, det ville være luksus med sådan en barselstjans, hvor du jo kan være knyttet til samme sted i flere måneder.

Nu har jeg registreret mig, og nu begynder alle spørgsmålene at dukke op: Hvad kommer jeg til at tjene? Mon det er nok at være tilmeldt hos hos ét vikarbureau? Hvor lang tid går der, før de ringer? Hvor mon jeg kommer hen? Og vil jeg trives med at være vikar?

Hvis jeg i stedet får flere korte ansættelser af f.eks. et par ugers varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg takler at være ukendt og komme ind uden forudgående kendskab til virksomheden. Jeg når vel kun lige at huske navnene på kollegerne, før man stopper igen. Derimod oplever jeg en hel række forskellige steder, og måske bliver de glade for mig et sted, så jeg ikke behøver at holde op…