Om at vælge – og få placeret – laminatgulv, trægulv, parketgulv eller en enkel model med gulvtæpper

Hermed kommer I derude igen til at, hvordan det går når det gælder husprojektet.

Manden og jeg står før vi ved det overfor valget af husets gulve i mit og mandens bestandige husprojekt med at foretage forbedringer og restaurere vores gamle hus. Et kvalitets trægulv {http://gulvlageret.dk/traegulve-1/} er mit og mandens 1. valg, men vi kom frem til at så må man såvel overvælge et dyrere parketgulv {http://gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155/}, et mere prisvenligt laminatgulv, eller hvorvidt jeg og manden fx foretrækker gulvtæpper {http://gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103/} ud til badeværelset, hvor vi og ungerne kommer til at gå og stå på bare fødder.

Mig og manden gør os bevidste omkring husrenovering og nybebyggelse med dette husprojekt. Tidligere inden han og jeg kom til at beslutte gulve, så overvejede vi blot trægulv og var samstemmige om det. Men her i forgårs satte vi os ind i hvordan sådan et trægulv er åbenbart ik kun er et trægulv. Næh nej gulvet i træ kan fås som laminatgulv, parketgulv eller massivt trægulv. Pyyh alle de valg

Carlo og undertegnede funderer også over et mere moderne gulv og supplere looket med bløde gulvtæpper. Gulvtæpper er evt. ikke specielt genialt, når nu vi drømmer om at få et styks hund. Man kan derimod diskutere at gulvtæpper er rart ved sengen. På den måde kan du både have trægulv eller parketgulv med gulvtæpper.

Vi er samstemmige om at parketgulv lagt i mønster er ganske lækkert. Men det er tror vi også ganske dyrtkøbt. Men derimod har parketgulv en bedre bærekraft og til at nedslibe. Mange gange slibning kan du så vidt vi har forstået ikk rigtig med laminatgulv, der endvidere kan syne en kende forloren at se på. Derimod kan vi montere et laminatgulv uden forarbejde oven på det nuværende gulv og det behøver ikk behandling af overfladen. Ydermere er et stk laminatgulv simpelt at bibeholde. Hmm. Jeg ku’ nok spørge om folks erfaring med laminatgulv, trægulv, parketgulv og gulvtæpper.