Oplev en vidtfavnende idrætsefterskole med fag som musik og design

På vores idræts- og sportsefterskole i det smukke Midtjylland er der uden tvivl noget for enhver. Det er nemlig en vidtfavnende skoleder kan prale af at have flere forskelligartede fokusfag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og vægten lægges af denne årsag selvfølgelig på sport. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem grene af sport som eksempelvis fodbold, fitness og boksning. Efterskolen gør sig dog også i meget andet end bare sport og idræt. I kraft af sine smukke omgivelser giver idrætsefterskolen nemlig også mulighed for, at du som elev kan få mulighed for at opleve interessante og udfordrende fokusfag, som f.eks. outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i for eksempel musik eller design. I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en sjov og spændende oplevelse, ligegyldigt hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med efterskolens undervisning, er der også mulighed for at få et væld af oplevelser udenfor skoletiden. Det vil både ske i forbindelse med de mange forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men helt sikkert også på de studieture og rejser, som arrangeres af skolen.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som afholdes af skolen men i lige så høj grad også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to udlandsrejser. Én studietur går til Norge, og her får eleverne med linjefaget outdoor, chancen for at opleve en nat udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser går derimod til en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne af rejserne er det endda de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der skal stå for at planlægge. På Europalinjen har de nemlig fokus på rejser og planlægningen af disse.

Trods det at efterskolen officielt er en en idrætsefterskole i Midtjylland, kan du derfor være helt sikker på, at du her vil finde adskillige fokusfag, der tiltaler dig – også hvis du ikke bryder dig om sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>