Outplacement, rekruttering og vikarbureau i København er godt for et firma

Jeg fik mit tidligere job vha. rekruttering – København. Jeg var der i lang tid og var desuden glad for det. Dog blev jeg sagt op, men jeg benyttede mig af outplacement, København, der virkelig var en stor hjælp for mig. Jeg har lige skaffet et nyt job via et vikarbureau i København, og det ser ud til at være et fint job, og som jeg nok også bliver glad for.

Det er snart syv år siden, jeg kontaktede et selskab, som tog sig af rekruttering i København. Da mit tidligere firma så godt kunne bruge en ny medarbejder og ringede til rekrutteringsfirmaet, blev jeg set i deres database, og derfor skulle jeg til et jobinterview. Jeg endte med at få jobbet. Rekruttering København var virkelig nemt, og jeg kan lægge et godt ord ind for det til både jobsøgende samt virksomheder. Da der skete nedskæring i firmaet, blev jeg sagt op, og det kom som et chok for mig. Heldigvis havde min chef lige inden anskaffet et bureau, der klarede outplacement, København, og de hjalp mig med at komme videre.

Selskabet med outplacement i København kom med det forslag, at jeg kunne få fat på et vikarbureau – København, hvilket jeg gjorde. En medarbejder fra et selskab, lignende mit tidligere, gik på sygdomsorlov, så jeg fik dermed et vikarjob på 1 års varighed. Men jeg tror, at jeg evt. bliver ansat fast når jeg er færdig med vikarjobbet. Vikarbureau, København fik det til at være virkelig nemt at skaffe et nyt job samt nemt for min nye virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>