Prøv økologisk kød

Er der næppe noget fornuftigere i forhold til økologisk kød? Kvaliteten er uden tvivl anseligt mere optimalt end normalt kød, hvad enten der er tale om økologisk kylling eller økologisk oksekød. Nyd økologisk kød: der er mange gode argumenter derfor. Sammenlignet med uøkologiske kedelige skrabehøns, der findes hos købmanden, er økologisk kylling helt sikkert udtrykkeligt saftigere. Det er fantastisk hurtigt at opdage, at økologisk oksekød kommer fra okser, som har levet frit på marken. Det er dejligt hvis man ved, at man som nummer to ikke behøver spise utallige kemikalier. Økologisk udnyttelse af landjorden, som lige netop gror mad til de økologiske kyllinger, er man derudover tilmed med til at bistå, fordi man bruger økologisk kød. Til sideret til økologisk oksekød kan man tillige let finde en smule økologiske bønner. Det føles oven i købet enormt godt , når man forstår, at en økologisk kylling havde en skøn opbringning, dertil slet ikke var tilfangetaget i en lade altid.

Idet der kommer højere kvalitet, lykkeligere fjerkræ samt man dertil bidrager til et miljøvenligt liv, synes jeg dog uden tvivl, at det er besværet værd, ligegyldigt om det da måske kan tænkes, at økologisk kød, i hvert fald økologisk kylling & økologisk oksekød, findes kosteligere end uøkologisk kød. Der vælges desuden økologiske salater, pålæg plus økologiske parfumer, sammen med økologisk oksekød. Kom i gang med at spise økologisk oksekød snart, resultatet er, at landbruget vil forgude dig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>