Reparation af iPhone kunne undlades , hvis du er forsigtig

En, der kender til reparation af iPad?. Sommetider kommer jeg i tvivl om, hvad der sker, hvis det en dag sker, at min iPhone går i stykker på et tidspunkt. I kan tro, at jeg har været yderst begejstret for min uundværlige iPhone og overvejer også at anskaffe mig en iPad. Mange elsker det særlige look! Det er måske derfor, jeg indimellem er bange for, om jeg en dag i fremtiden pludseligt risikerer at skade telefonen. Når uheldet indtræffer, må jeg jo aflevere den til reparation med det samme. Så kan den sikkert komme til at virke igen. Jeg er normalt dygtig til at passe på mine ting, og det bør jeg jo også være, hvis jeg er heldig, og jeg får en pakke med en iPad som gave her om 14 dage. Men jeg kan jo være uheldig, og så er det jo godt at vide, at man kan sende den til reparation og modtage optimal reparation af iPhone.

Egentlig kender jeg to personer, der helt selv ved hvordan de skal reparere deres iPhones og computere, så de fyre er rent faktisk de bedste i reparation af iPad. Noget der er ret awesome. Dog tror jeg slet ikke de er i stand til at bistå, i tilfælde af, at jeg falder med en tablet og glasset i værste fald knuses. Det tror jeg simpelthen er problematisk. Det præcis samme når der er flere af funktionerne, der pludseligt holder op med at være brugbare. Hvis min iPhone stopper med at vibrere, eller hvis telefonen hele tiden går i sort og virkelig behøver nu-og-her reparation. Jeg er sikker på, at jeg har tænkt mig at bede om en hvid samt fancy iPad, plus love mig selv, at jeg simpelthen behandler den ordentligt samt endda finder et stødabsorberende cover til den. Det er logisk, at man prøver at undgå reparation af iPhone i sit liv.

Senere vil jeg have det sjovt med min kæreste ejendel – nemlig min iPhone og satse på, at det never ever vil være aktuelt med en reparation! Jeg er nemlig sikker på, at reparation af iPhone sagtens kan blive dyrt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>