Så snart personer tænker book underholdning håber jeg, at de bruger mit bureau

Vil alle som en være behjælpelige i forhold til at lade budskabet spredes. Gør mig den tjeneste at sige: book underholdning til familie og venner. Jeg er lige indledt en karriere som iværksætter inden for eventbooking, så af denne grund varetager jeg bookingen af en lang række forskellig livemusik og standup. Mere præcist forskellig forskellige bands og staup komikere. Som det både fede og hårde er det et benhårdt arbejdsområde at markere sig i, og således kan jeg bruge hele min bekendtskabskreds håndsrækning. Modsat kan jeg antageligt ikke skaffe penge tilstrækkeligt til at få overskud på betalingsbalancen. Jeg tror, det gælder om at få banet sig vej på feltet inden for feltet m. book livemusik. Den store drøm vil være, at hver gang nogen overvejer eller foretager en søgning på nettet på bl.a. book livemusik, da vil jeg være det naturlige valg.

På egen hånd begyndte jeg med at skabe relationer til adskillige artister. Jeg spurgte mig ad, hvorvidt jeg måtte få lov til at forvalte bookingen af dem og anden livemusik. oplevede jeg mennesker, hvilke der ikke var interesserede, således har der været en stor portion arbejde og ikke mindst skuffelser her optil. Men jeg frittede hver artist, om mon ikke man skulle se deres kunstner- eller bandnavn, der kom op, såfremt folk fremsagde: book f.eks. stand up. Og det var som regel altid et overbevisende rationale. Således fik jeg en del anerkendte mennesker i mit firma. Bestandigt savner jeg, at du og dine venner fortæller underretningen om mit bureau og herunder min booking af livemusik til omgangskredsen. Det er vigtigt for mig, at undgå at føle mig utilstrækkelig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>