Solenergi med solpaneler

Solpaneler producerer elektricitet vha. solenergi. Dette bliver kaldt en effekt af fotoelektricitet. Solceller består af skiver af silicium, som er et elektrisk ledende stof, et metalpanel og -gitter samt glas, der beskytter skiverne. De bliver lagt i firkantede zoner oppe på folks tag. Et solcellepanel er godt for ikke blot dine omkostninger, men ligeledes miljøet. Solcelleanlæg priser bliver desuden billigere og billigere, som årene går.

Man sparer en masse moneter ved at have en solfanger. Gode solceller, priser der er billige samt god råd og vejledning – dette kan vi give. Vi handler solfanger i høj kvalitet med ydelse på op til 6992 KWh om året. Vi står på spring til at vejlede om hvilken model samt kapacitet på et solcellepanel, der er mest optimalt i det enkelte tilfælde. Således viser vi også den bedste solenergi løsning, når det gælder solceller priser til lige dig.

Et solfangeranlæg er omkosteligt at modtage, dog er el gratis resten af livet. Netop derfor er solceller en fantastisk investering. Vi indkøber solfangeranlæg fra Nordeuropa og forhandler direkte til slutbrugeren. Derved optræder der nul mellemled til at hæve udsalgsprisen, og vi kan præsentere et solcellepanel til rimelige og fair priser. Tillige vil du fastholde elektricitetsprisen tredive år frem ved solpaneler.

Vil du stoppe opstigende eludgifter foruden, at du giver huset den mest bæredygtige energilevering? Med et solcellepanel har du garanti for, at du ikke spæder til med CO2-udledning eller laster miljøet på anden vis. Du får chancen for at lagre din strøm på det tilsluttede elnet pga. vores Nettoafregningsordning. Vi giver dig så at sige mulighed for med ét at købe den elektricitet, du skal anvende mange år ud i fremtiden, og i praksis kommer elmåleren i huset til at løbe baglæns, når solcellerne producerer mere elektricitet, end du og familien kan anvende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>