Sportsefterskole: det kaldes det bedste valg til børnene

Hvad for noget der er det fornuftigste for sine børn kan føles svært som mor at indse. På samme tid som, at de også må af sted samt erfare jordkloden brugende sine egne øjne, vil man gerne beskytte sine børn. Lige præcis af den grund har flere svært ved at tilmelde børnene til efterskole dans, når de lige er blevet færdige med 10. klasse. For dine børn skal have en begivenhed de næppe forglemmer, har jeg bare ét at sige, kæmp imod din angst.

Min partner samt jeg blev selv en del i tvivl, dengang tvillingerne engang sagde, at de faktisk havde lyst til at tage på efterskole Jylland. De mente, at de havde nytte af en pause fra den normale skoledag, plus børnene var begge to ikke parat til gymnasiet. Oveni ville min datter gerne dyrke sin interesse for bevælgelse til musik, imens min søn ønskede at udforske fodbold. Hvor, der var en sportsefterskole samt en efterskole dans, startede min husbond og jeg således med at finde ud af. At efterskolerne udlærer en masse, som de unge aldrig kunne få adgang til på en traditionel skole – både mht. det fantasifulde, sociale & idémæssige, fandt vi ud af.

Vores dreng & pige kunne komme på efterskole dans, plus det var den mest vellykkede retning, vi som forældre har valgt. Tvillingerne har skabt venskaber, oplevelser og talenter for livet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>