Udvikl ID kort fra en card printer

Vidste du, at du selv kan danne dine egne ID kort med en kortprinter? Hvis du skal printe nye plastkort, så er vi med sikkerhed i stand til at hjælpe dig. Lang tids erfaring betyder, at vi kun udvælger de bedste produkter, samt tilbyder markedets ypperligste service. For eksempel leverer vi en helt gratis kortholder til dit kort. Alle opgaver klares til punkt og prikke på professionel vis, som vi har gjort i over 50 år. Derfor kan du med ro i sindet vælge os hvis du skal have printet plastkort.

Med kortprinter fra os får du en pæn gengivelse af farver. Samtlige print, lige fra det første til det sidste, er sikret en høj kvalitet. Med et farvebånd fra os bliver tekst og magnetstribe printet i knivskarp kvalitet, og samtidig bliver dine kort beskyttet mod slitage og misfarvning af det beskyttende lag, som vores farvebånd lægger på alle print. Du ender altså med at spare penge, når du køber et af vores farvebånd, da kvaliteten og holdbarheden er de fleste andre farvebånd på markedet overlegen. Du kan printe plastkort med et flot og professionelt udseende med vores farvebånd, hvor alle farver er perfekt gengivet.

Valgmulighederne er næsten uendelige, og det er naturligvis helt op til dig hvorvidt der skal printes i sort/hvid eller farver, og om der skal yderligere detaljer såsom billede, magnetstribe eller logo på. Vi har en årelang erfaring i at skræddersy den rette løsning til dine behov. Ligegyldig hvilken type og størrelse af opgave der er tale om, kan du stole trygt på, at en card printer med et af vores mange farvebånd kan klare jobbet. Hos os er vi i stand til at klare både store og små opgaver, grundet vores fleksible tilgang til opgaven. Dette gør os ligeledes mere omstillingsparate, når det kommer til igangværende projekter. Skal du have printet plastkort, kommer vi selvfølgelig gerne med et professionelt og uforpligtende tilbud, og vi yder naturligvis den nødvendige rådgivning, uanset hvor i opgavens fase vi befinder os. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, fra projektets tidlige opstart, til gennemførsel. Vi har leveret ydelser til virksomheder, kommuner, foreninger, skoler og mange flere gennem de sidste 50 år. Det betragter vi som en garanti for kvalitet, og en sikkerhed for at vi også kan klare din udfordring. Send en mail, hvis du vil lære mere vedrørende plastkort, card printer plus kortholder!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>