Vi kan klare alle rør, som f.eks. udstødningsrør

Er du interesseret i at høre noget om rør, som f.eks. udstødningsrør, bukkeværktøj, bukning af rør og profilvalsning? Profilvalsning & bukning af rør vinder i disse år som en gunstig alternativ proces inden for rørbearbejdning i forhold til almindelige svejsede rør. Med bukning af rør er det imidlertid ikke blot muligt at gøre udgifterne til anskaffelsen af rør lavere. Hvis I går over til anvendelsen af rør, der er bukkede i jeres produktionsvirksomhed, kan det oftest lade sig gøre at sikre en særligt tilpasset løsning med et pænere resultat. Dertil er bukkede rør nemmere at holde rene og har en lavere vægt. Ifald jeres virksomhed vælger at bruge os som jeres primære leverandør af bukning af rør, fx udstødningsrør, og anden rørbearbejdning, garanterer vi, at jeres bukkede kedelrør, udstødningsrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver lavet med baggrund i ethvert behov i jeres virksomhed uanset branche. Vi råder nemlig ikke blot over en lang række af landets bedste specialister når det kommer til bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores produktionsværksted, laver vi tilmed størstedelen af det bukkeværktøj og alle de bukkematricer, som vi bruger.

Derfor kan vi med garanti opfylde ethvert behov i en virksomhed. Førend vi indleder vores produktion af en ordre på bukning af forskellige slags rør for jer, producerer vi en skabelon efter en prototype. Prototypen produceres desuden efter en tegning, som vores inhouse værksted får fra jeres firma og selv svejser. Herefter laves den konkrete rørbearbejdning og bukning samt eventuelle senere bukninger på baggrund af det samme fixtur. Derfor kan vi sikre, at de bukkede rør modsvarer forholdene i jeres virksomhed. Foruden rørbukning og rørbearbejdning samt udførsel af bukkeværktøj og bukkematricer, laver vi desuden forskellige former for valsning af rør såvel som alle former for profilvalsning. Uanset jeres behov udfører vi opgaven til konkurrencedygtige priser for ordrer på blot 5 stk. Ud over profilvalsning udfører vi en efterbehandling, der tilfredsstiler jeres ønsker, mens vi udfører rørbukning af radier i alle størrelser. Vores firmas store ekspertise og knowhow bevirker, at vi i dag løser opgaver for virksomheder i mange forskellige arbejdsområder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>