Viderebring din kommunikation gennem fænomenale fotos fra spændende billedjournalist

Savner du en fotograf, som magter at skabe pressebilleder, som taler sit eget tydelige sprog? Vores fotografer har gennem tyve år forbedret og afpudset en særegen pressebilled-stil. Fotostilen bygger på typiske træk fra det fotojournalistiske plus et friskt pust, som fører til, at vores pressefotografers billeder med sikkerhed formår positivt at komme bag på kunden samt formidle deres egne fortællinger. Vi leverer derved billeder med mening og individualitet.

Samarbejd med en dygtig fotograf i Århus med en bred kompetence

Med afsæt som pressefotografer er stilen i vores fotos udbredt journalistpræget. Gennem 20 år har vi nu forøget vores fotoopgaveportefølje, så vi faktisk desuden er leverandør af fotos til forskellige marketing- og kommunikationsopgaver. Som billedjournalist i Århus tager vi faktisk fotografier til det hele helt fra tidsskrifter & ugemagasiner til kundeblade og webpeoduktioner.

En dygtig freelancefotograf + en kompetent pressefotograf, der sætter dine behov i fokus

Hvis du vælger en billedjournalist fra os, er det din chance for en smidig partner, der sætter sig ind i dine særlige krav. Alt efter hvilke nogle slags fotografier, du står og mangler, jobber vi 100 % i de omgivelser, der kommer til at resultere i det allerbedste billede. Derfor løser vores fotojournalister både billedordrer i vores store studie og på selve location i hele Danmark eller egentlig i det øvrige af verdens mangfoldighed. Billedstilen er hovedsageligt ’journalistisk’ hos de fleste af vores fotojournalist og fotograf Århus. Desuden leverer vi informationsbilleder samt fotografier inden for marketing og kommunikation. En typisk opgave kan gå fra billeder til magasiner og hjemmesider.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>