Vores efterskole er en sportsefterskole i Midtjylland, som byder på noget for alle

Vores sportsefterskole i det smukke Midtjylland har med garanti noget for enhver smag. Det er nemlig en alsidig efterskoleder kan prale af at have et bredt udvalg af forskellige linjefag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og der fokuseres af denne årsag naturligvis på idræt. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem grene af sport som for eksempel fodbold, fitness og boksning. Skolen byder dog også på mere end sport. Med den fantastiske placering på den midtjyske hede giver idrætsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af året kan få mulighed for at opleve spændende og anderledes fokusfag, som f.eks. adventure og outdoor.

Hvis du er mere til de kreative fag, har du mulighed for i stedet at fokusere på eksempelvis musik eller design. Under alle omstændigheder er der i hvert fald ingen tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et spændende og berigende år, ligegyldigt hvad du vælger at fokusere på.

Udover undervisningen på efterskolen, har du også rig mulighed for at få et væld af oplevelser udenfor undervisningstiden. Det sker både i form af de forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som du og dine kammerater selv kan finde på, men bestemt også på de rejser og studieture, som afholdes af skolen.Det sker både i forbindelse med de rejser og studieture, som arrangeres af skolen men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du og dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to rejser. Den ene studietur går til Norge, og på denne rejse får de elever med outdoor som fokusfag, chancen for at opleve en nat i den skandinaviske vildmark. Den anden af de to rejser går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det til og med eleverne på efterskolens Europalinje, der skal stå for at planlægge. På deres linje har de nemlig fokus på rejser og planlægningen af disse.

Selv hvis du ikke bryder dig om sport, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde flere fag, der fanger din interesse!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>