Vores efterskole er en sportsefterskole i Midtjylland, som byder på noget for alle

Vores idræts- og sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland har helt sikkert noget for alle. Det er nemlig en vidtfavnende skole, der har flere forskellige studielinjer, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en idrætsefterskole, og der fokuseres af denne grund naturligvis på forskellige sportsgrene. Du kan derfor blandt andet vælge flere forskellige sportsgrene som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Skolen kan dog også meget andet end idræt og sport. Inspireret af den smukke placering i det smukke Midtjylland tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af året kan blive udfordret af spændende og anderledes fag – blandt andet outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, kan du i stedet vælge at bruge dit ophold på at lære mere om f.eks. design eller musik Under alle omstændigheder kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at vores efterskole vil efterlade dig med et spændende og berigende år, ligegyldigt hvad du vælger at fokusere på.

Udover efterskolens undervisning, vil du helt sikkert – også udenfor skoletiden – få masser af oplevelser. Det sker både i forbindelse med forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men absolut også på de rejser og studieture, som afholdes af skolen.Det sker både i form af de rejser og studieture, som afholdes af skolen men helt bestemt også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to rejser. Én studietur har Norge som destination, og på denne rejse får eleverne, der har outdoor som linjefag, chancen for at opleve en nat i den skandinaviske vildmark. Den anden af de to rejser går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det endda efterskolens elever på Europalinjen, der står for at arrangere. På deres linje fokuseres der nemlig på rejser og rejseplanlægning.

På trods af efterskolen officielt er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du her finder flere fag, der interesserer dig – også selvom du ikke interesserer dig for sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>